Yasin Kul, Ar-Ge Birim Başkanı İle Bir Araya Geldi

Okunma: 5840
Sultangazi 16 Ağustos 2022 04:50
Videoyu Aç Yasin Kul, Ar-Ge Birim Başkanı İle Bir Araya Geldi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Ar-Ge Birim Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Volkan Çevikoğlu ve yardımcıları Mükerrem Özcan ve Mert Yasin Yeşiltaş ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Hızlı bir tempoda bütün birimler ve ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek istişare toplantıları düzenleyen Başkan Kul, özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı Ar- Ge’de görev alan İlçe Başkan Yardımcısı Volkan Çevikoğlu ve yardımcıları Mükerrem Özcan ve Mert Yasin Yeşiltaş ve yol arkadaşlarını tebrik edip başarılarının devamını diledi.  



Yaklaşan seçim süreci ile birlikte çalışma temposunu artıran Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, iddialı çalışmalara imza atıyor. Sultangazi’de girilmedik ev çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacaklarını söyleyen Başkan Kul, “biz sadece seçimden seçime değil, zihinlerde, yüreklerde iz bırakmak istiyoruz. 94 ruhunu yeniden filizlendirmek istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Bütün birimlerimizi bu yönlü harekete geçiriyoruz. Ar-Ge Birimimizde yer alan Başta İlçe Başkan Yardımcım Volkan Çevikoğlu ve yardımcılarına üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarı bizleri refaha ve mutluluğa taşıyacak” dedi.   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat