Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz'dan Yunus Akkuzu'ya Geçmiş Olsun Ziyaretti

Okunma: 5811
Sultangazi 15 Kasım 2022 18:46
Videoyu Aç Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz'dan Yunus Akkuzu'ya Geçmiş Olsun Ziyaretti
A
a

Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, geçtiğimiz hafta anjiyo olan bir önceki dönem AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo olan ve daha sonra evinde istirahat eden bir önceki dönem AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Akkuzu’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz,” Bir önceki dönem AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu’ya geçmiş olsun dileklerimi iletmek için burada bulunuyorum. Meclis üyemiz Yunus Akkuzu ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Bu rahatsızlık sonrası şuan evinde ve iş yerinde dinleniyor. Çok şükür şu an durumu çok iyi. Meclis üyemize çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.


 
Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren bir önceki dönem AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu ise “Sağlığımdan dolayı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo oldum. Çok şükür şuan iyiyim. Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, bizleri iş yerimizde ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz'a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
1000
icon
Ali Uslanmaz 15 Kasım 2022 20:01

Sevgili Yunus Kardeşime hayırlı şifalar diler. bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ederim. Emekli Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz,

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat