Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak'ın Seslendirdiği "Yar Yar" Parçası Dillerden Düşmüyor

Okunma: 8460
Sultangazi 16 Aralık 2022 06:51
Videoyu Aç Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak'ın Seslendirdiği "Yar Yar" Parçası Dillerden Düşmüyor
A
a

Ünlü sanatçı İbrahim Ocak'ın seslendirdiği "Yar Yar" adlı parçasının nameleri dillerden düşmüyor. Sosyal medyada yüz binlerce kez görüntülenen eser rekora doğru koşuyor.

Zaman zaman kendinizden bir şeyler bulduğunuz, bir iki yerde duyup farkında olmadan dilinize takılan şarkılar vardır. Sürekli mırıldanır durursunuz. Son zamanlarda ‘dile takılma’ yüzdesini en fazla tutturan parçalardan biri de, Sanatçı İbrahim Ocak’ın seslendirdiği  “ Gecelerim sabah olmaz yar yar, Gözlerime uyku girmez yar yar, Hayalin gözümden gitmez yar yar, Beni çaresiz bıraktın yar yar” parçası hafızalardan silinmiyor.



Uzun bir aradan sonra bomba gibi bir parçayla yeniden sevenlerinin yüreklerine konuk olan ünlü sanatçı İbrahim Ocak “ Yar Yar” parçasıyla gönülleri fed ederken kısa bir süre sonra yeni bir kliple sevenlerine merhaba diyecek.



Uzun uğraşlar sonunda uzman bir ekip çalışmasıyla ortaya duygusal, rahat dinlenen parçalardan biri olan “Yar Yar” albümünün çıktığını görüyoruz. “Yar Yar” parçası kısa sürede sosyal medyada rekora koşarken, ünlü sanatçı İbrahim Ocak yakında piyasaya çıkacak yeni albümünden de çok umutlu.   
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat