Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak Ezım Ezim Eseriyle Sevenleriyle Buluşacak

Okunma: 33498
Sultangazi 15 Haziran 2023 02:19
Videoyu Aç Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak Ezım Ezim Eseriyle Sevenleriyle Buluşacak
A
a

Kahramanmaraş'ta yaşanan, 11 ilde birden hissedilen, on binlerce kişinin hayatını kaybettiği, yüzbinlerce vatandaşın yaralandığı 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem sanat dünyasının ünlü isimlerini de yasa boğdu.

Türkiye; Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman Elazığ ve Şanlıurfa'yı sallayan deprem felaketinin ardından Ezım Ezım eserine ara veren ünlü sanatçı İbrahim Ocak, yeni eserini önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşturacak.



Türk Halk Müziğinin tanınmış ismi İbrahim Ocak’ın deprem nedeniyle ara verdiği Ezım Ezım Kürtçe eseri tüm dijital ortamlarda severleriyle buluşacak. İbrahim Ocak sevenlerinin dört gözle beklediği yeni eserini çok yakında sosyal medyada yayınlanacak. 


Yeni eseri hakkında Yaşam Gazetesine konuşan İbrahim Ocak, “ Yar Yar” klipimizle istediğimiz hedefe ulaştık. Yüzbinlerce kez görüntülenen klipimiz büyük ses getirdi. Öyle umuyorum ki Ezım Ezım eserimiz de en az “Yar Yar” eserimiz kadar ses getirecek. Ben eserimden çok umutluyum. Halkın beğenerek dinleyeceğinden eminim. Ezım Ezım eserimize de en kısa zamanda muhteşem bir klip çekmeyi düşünüyoruz” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat