Umut Öztürk'ün Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 7314
Sultangazi 7 Nisan 2024 13:27
Videoyu Aç Umut Öztürk'ün Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi Komşularım ve Kıymetli Hemşehrilerim,

Bu mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle, tüm Sultangazi halkına ve özellikle Ağrı'dan gönül köprüleri kurarak yaşadığımız bu güzel ilçede bir arada olduğumuz kıymetli hemşehrilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Bayramın, birlik, beraberlik ve karşılıklı anlayışın daha da pekiştiği, huzur ve mutluluğun evlerimizi doldurduğu müstesna bir zaman olmasını dilerim.
 
Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir araya gelme, gönül bağlarımızı güçlendirme ve bir yıl boyunca sürecek olan güzel anılar biriktirme fırsatıdır. Bu özel günlerde, Sultangazi Ağrılılar Derneği olarak, toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin güçlenmesi adına üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmenin gayreti içinde olacağımızı belirtmek isterim.
 
Bayram, aynı zamanda sevgi, saygı ve hoşgörünün ön plana çıktığı, küçük büyük demeden herkesin mutluluğu paylaştığı, özlem ve hasretin giderildiği bir zamandır. Bu duygularla, Ramazan Bayramı'nın, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek, tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.
 
Yoksulluk, keder ve tüm zorlukları bir kenara bırakarak, bayramın getirdiği manevi atmosferle birlikte, gönüllerimizin ferahlamasını, umut ve iyimserliğin yükselmesini diliyorum. Bu bayram, hepimiz için, geçmişin acılarını unutup, geleceğe umutla bakabilmemizin bir başlangıcı olsun.
 
Sultangazi Ağrılılar Derneği olarak, siz değerli hemşehrilerimin ve tüm Sultangazi halkının Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın sizlere ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini dilerim.
 
Sevgi ve saygılarımla,

 
Umut Öztürk
Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat