Umut Öztürk, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan'ı Ziyaret Etti

Okunma: 2830
Sultangazi 22 Kasım 2023 20:54
Videoyu Aç  Umut Öztürk, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan'ı Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin en çalışkan Meclis Üyesi, Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı Umut Öztürk, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan'ı makamında ziyaret ederek Gazi Mahallesi hakkında istişarelerde bulundu.

Gazi Mahallesi hakkında Muhtar Doğan’dan bilgi alan Sultangazi Belediye Meclis Üyesi, Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı Umut Öztürk, Mahallesine verdiği önemden dolayı Muhtar Ümit Doğan’a teşekkür etti.   



Umut Öztürk Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un Selamını Götürdü

Sultangazi Belediyesi’nin en çalışkan Meclis Üyesi, Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı Umut Öztürk, ev sahipliğinden dolayı Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan’a teşekkür ederken şunları söyledi. “ Sayın Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun’un selamlarını getirdim. 2019 yerel yönetim seçimlerinden sonra şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemizi yöneten Av. Abdurrahman Dursun, Ayrım yapmadan Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt Türk herkesi kucakladığına canı gönülden inanıyorum. Sultangazi’nin 15 Mahallesi’ni aynı nazarda gören, bütün mahallelere eşit hizmet götüren Başkanımız beşinci yılını tamamlamak üzere. Gazi Mahallesi halkıda bunun farkında. Başkanımızın tek derdi bu ilçede yaşayan vatandaşların huzuru ve mutluluğudur” dedi.



Ümit Doğan, Ziyaretten Dolayı Mutluluk Duyduğunu Söyledi

Nazik ziyarettiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti diyen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Şunları söyledi. “ Birlikte beş yılı tamamlamak üzereyiz. Gazi Mahallemize güzel hizmetler yaptığımız inancındayım. Gazi Mahallesi’nin elbette birçok sorunu çözüldü. Şu anda çözülmeyen sorunlarımız da var. Önümüzde ki dönem daha farklı projelerle bu sorunların da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bizlerde Sayın Belediye Başkanımıza selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat