Ümit Doğan Kalabalık Bir Heyetle Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Okunma: 4626
Sultangazi 11 Eylül 2022 21:33
Videoyu Aç Ümit Doğan Kalabalık Bir Heyetle Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, beraberimdeki kalabalık bir heyetle Gazi Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İsmetpaşa caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Doğan, esnafın istek ve taleplerini dinledi.



Esnaf ziyaretlerini önemsediğini belirten Muhtar Ümit Doğan, “esnaf ve vatandaşların görüş ve önerileri bizim açımızdan çok önemlidir” dedi. Biz muhtarlık koltuğuna oturduğumuz günden bu yana hep şunu söyledik. Halkımız mutlu olmadan bizim mutlu olmamız beklenemez. Bundan dolayı halkımızın, esnafımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu sorun ve önerileri dinleyerek çözüm odaklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu esnaf ziyaretlerimizin birinci amacı da budur” dedi.  


  
Esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla bol bol sohbet eden Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Halkımızın ve esnafımızın büyük teveccühü ile karşındandık. Sık sık esnafımız bizlere bir şeyler ikram etmek için ısrar etti. Ben, Gazi Mahallemizin bir birinden değerli esnaflarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Onlara bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Vatandaşlarımıza da göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.   






 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat