Ümit Doğan; Söylediğini Yapan, Yaptığını Savunan, Anlayışla Yola Devam Edeceğiz

Okunma: 4769
Sultangazi 23 Temmuz 2021 22:58
Videoyu Aç Ümit Doğan; Söylediğini Yapan, Yaptığını Savunan, Anlayışla Yola Devam Edeceğiz
A
a

31 Mart 2019'da çıktığı halka hizmet yolculuğunda 2,5 yılı geride bıraktığını anımsatan Ümit Doğan, " Söylediğini Yapan, Yaptığını Savunan, Anlayışla Yola Devam Ediyoruz" dedi.

Halka hizmet yolculuğunda önemli bir kilometre taşı olan 31 Mart 2019 seçimlerinin 2,5 yılını geride bırakıyoruz. 31 Mart 2019 tarihi sadece Gazi Mahallesini için değil Sultangazi'nin 15 mahallesi için bir milad oldu. yeni bir başlangıç oldu. 

Geride boraktığımız bu 2,5 yıllık sürede halkımıza hiç mahçup olmadık, verdiğimiz sözleri aynen yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Hep alnımız dik yolumuza devam ettik. Bu 2,5 yıllık süre içerisinde halkımız da bizi asla yalnız bırakmadı, hep bizimle beraber yürüdü. 'biz arkanızdayız' dedi. Halkımızla yaptığımız İstişare ve değerlendirme toplantılarımızın nereden nereye geldiğimizi görmemiz, rotamızı belirlememiz açısından fevkalade önemli olduğuna inanıyorum. 

Göreve geldiğimiz günün ertesinde söylediğimizi yapan, yaptığını savunan anlayışla yolumuza devam ettik. halkımızın önceliklerine önem verdik. halkımızın talep ve önerilerini dikate aldık. sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunulmadık yürek bırakmadık. halkımızın derdiyle dertlendik, sevinç ve mutluluğuna ortak olduk. esnafımızı, inanç kurumlarımızı, eğitim kurumlarımızı, pazar alanlarımızı sahipsiz bırakmadık. sokak hayvanlarına gerekli önemi gösterdik. Halkımızı her türlü felektlere, hastalıklara karşı duyarlı olmaya davet ettik. Zor denilen birçok zorluğun üstesinden geldik. Aşkla sevgiyle, bilinçle işimizi yaptık yapmaya devam ediyoruz" dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat