Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, Mazbatasını Aldı

Okunma: 8328
Sultangazi 17 Mart 2022 02:44
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, Mazbatasını Aldı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, mazbatasını Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir'den aldı.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez İletişim Başkanlığı 3 Mart 2022 tarihinde Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığına Genç iş adamı Tarık Arslan'ın atandığını kamuoyuna açıklanmıştı.   



Sultangazi’nin en seçkin mekânlarının başında gelen, BLACK – PEARL Cafe’de düzenlenen mazbata töreninde konuşan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Genç iş adamı Tarık Arslan, “Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’e yakışır bir gençlik kolları başkanı olacağını söyledi.  Arslan şöyle devam etti. “ Gerek İstanbul İlimizde, gerekse ülkemizde gençliğimiz her geçen gün değerlerimizden uzaklaşıyor. Birinci görevimiz dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede durarak tüm gençliği kucaklamak istiyoruz. Kısa, Orta ve uzun vadede yeni ve kalıcı projelerle güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. Burada gördüğünüz genç kardeşlerimle birlikte azim ve kararlılıkla zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu konuda kararlıyız” dedi.  



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ise, “Tarık Arslan Başkanımıza ailemize hoş geldiniz diyor, bundan sonraki mücadelemizde başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Biz Türkiye’de ki bütün kültürleri buluşturmaya, insanlarımızı bir araya getirmeye adayız. Bunun için Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olma yolunda emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığına Tarık Arslan Başkanımızın gelmesi bizleri onurlandırmıştır. Gençliğimiz emin ellerdedir. Ben Tarık Başkanıma ve yönetimine güveniyorum” dedi.
 






1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat