TÜRDEF Genel Merkez Gençlik Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Okunma: 4710
Sultangazi 31 Mart 2022 00:35
Videoyu Aç TÜRDEF Genel Merkez Gençlik Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, ilk toplantısını BLACK PEARL Cafe coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, önderliğinde BLACK PEARL Cafe’de ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla bir araya gelen TÜRDEF’li gençler gündem ile alakalı görüş alışverişi yaptılar. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Mübarek Ramazan ayının iklimine uygun fikir beyan eden gençler, dar gelirli, dul ve yetimlere yapılacak yardımlar konusunda söz birliğine vardılar. 



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, toplantıda şunları söyledi. “ Kısa orta ve uzun vadede önümüze koyduğumuz projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Kısa vadede Sultangazi’nin mülki ve idari amirlerini ziyaret ederek Genel Merkez gençlik kolları yönetimimizi tanıtma fırsatı bulacağı. Ardından Bütün ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek hedeflerimizi anlatma imkanı bulacağız. Ardından faal olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi paylaşımı ve ortak hareket etme noktasında neler yapacağımızı müzakere edeceğiz. Genel Başkanımız Mevlüt Kandemir’in bilgisi dahilinde bu çalışmaları artırarak yeni hedefler ve projelerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.



Tarık Arslan, bir sonraki toplantıda Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları yönetiminin açıklanacağının müjdesini verdi. Toplantıya misafir olarak katılan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz, güzel temennilerde bulunarak gençlere moral verdi. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, toplantıya eksiksiz katıldıkları için genç arkadaşlarına teşekkür ederek toplantıyı noktaladı.




 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat