Turan Güner'in Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 7868
Sultangazi 7 Nisan 2024 13:06
Videoyu Aç Turan Güner'in Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Dostlar, Değerli Canlar ve Saygıdeğer Cemevi Yönetimimiz

Ramazan Bayramı'nın, tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği, bir arada yaşama ve birbirimizi anlama kültürümüzün güçlendiği mübarek bir zaman olmasını dilerim. Şah Hatayı Cemevi olarak, bu bayramın, bizi birleştiren değerlerimizi yeniden hatırlamamıza ve bu değerler etrafında kenetlenmemize vesile olmasını temenni ediyorum.
 
Bu özel günler, ayrımcılığa, nefrete ve tüm olumsuzluklara karşı sevgiyle, hoşgörüyle ve birlikte hareket ederek daha güçlü olduğumuzu hatırlatır. Ramazan Bayramı vesilesiyle, birlik ve beraberliğimizi, insanlığa hizmet etme misyonumuzu ve dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirme çabalarımızı yenileme fırsatı bulalım.
 
Ramazan, bir ay boyunca maneviyatımızı zenginleştiren, bizi birbirimize daha da yakınlaştıran ve paylaşmanın önemini vurgulayan bir süreçtir. Şimdi, Ramazan Bayramı'yla birlikte, bu değerleri taçlandırma ve kutlama zamanıdır. Gelin, bu bayramı, farklılıklarımızı zenginlik olarak görerek, karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde geçirelim.
 
Şah Hatayı Cemevi olarak, toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bir yaşamın mümkün olduğuna inanıyor, bu bayramın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını umuyoruz. Gönüllerin bir olduğu, sevginin ve barışın egemen olduğu bir dünya temennisiyle, tüm toplumumuzun ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,
 
Turan Güner
Şah Hatayı Cemevi Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat