Turan Çelik, DOREMİ Nakış Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dokumacı'yı Ziyaret Etti

Okunma: 12253
Sultangazi 10 Mart 2022 15:01
Videoyu Aç Turan Çelik, DOREMİ Nakış Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dokumacı'yı Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik ve beraberindeki OZ-MA Sandviç - Tost - Ekmek Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, Sultangazi'nin en köklü kuruluşu olan DOREMİ Nakış Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dokumacı'yı makamında ziyaret etti.

Çelik, DOREMİ Nakış Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dokumacı’nın yaptığı çalışmalar Sultangazi’nin “marka değerine değer katıyor” dedi. Sultangazi’ye yapmış olduğu katkıdan dolayı Dokumacı’ya teşekkür eden Çelik, “ DOREMİ Nakış Firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dokumacı’yı ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Hayırlı işler dilemek için buradaydık. İsmail Dokumacı’nın ilçeye yapmış olduğu katkının farkındayız. Yapmış olduğu katkılardan dolayı gurur duyuyoruz. Kendisi Sultangazi için büyük bir şans. Sultangazi’nin marka değerine kattığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu hepimiz için, Sultangazi için büyük bir şans” dedi.




DOREMİ Nakış Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dokumacı, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik’in önemli bir isim olduğunu ifade ederek, “ İlçemizin çok önemli bir ismini Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik’i iş yerimizde ağırlıyoruz. Hakikaten hayranlıkla izlediğimiz güzel çalışmalara imza atıyor. Uzun bir süredir tanıyoruz. Kendisini tanımaktan büyük bir onur duyuyorum. Sultangazi İlçemizde çok güzel çalışmalar yaptı. Suç oranını İstanbul ilçeleri arasında önemli ölçüde düşürdü. İlçemiz refah ve huzur ilçesi oldu. Bir kez daha Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik’i yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat