Tüm Canbeyler Derneğinden Oses’e Plaket

Okunma: 5482
Sultangazi 28 Ekim 2016 23:28
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Derneğinden Oses’e Plaket
A
a

Dünyanın en uzun çiğ köfte dürüm rekorunu 231 metreyle kıran Oses’e Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuştan plaket.

GUİNNESS World Records’da olmayan Çiğ Köfte rekorunu yeni kategori olarak açtıran Oses Çiğ Köfte, bu alanda ilk dünya rekorunu 231 metreyle kırdı. Bu rekorun ardından harekete geçen Adıyaman Dernekleri Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’a plaket takdim ederek bu başarıyı kutladı.


 
Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş ve Dernek sekreteri Sedat Güngörmez Oses çiğ köfte yönetim kurulu başkanı Osman Yaşar’ı Makamında ziyaret etti. Dünya rekorunu 231 metreyle kıran Osman Yaşar’ı tebrik ederek plaketle ödüllendirdi. Plaket takdiminde konuşan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Şunları söyledi. “ Hemşerimiz Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ve Kurmaylarının birlikte gerçekleştirdikleri dünya rekoru takdire şayandır. Hemşerimizin başarısını kutluyor kendisiyle gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.


 
Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, plaket takdiminde şöyle konuştu. “ Yurt içinde 650 şube, yurt dışında Almanya ve Kanada’daki üretim merkezlerimizle müşterilerimize kaliteli ve sağlıklı çiğ köfte ulaştırıyoruz. 3 aya yakın bir zaman diliminde dünyanın en uzun çiğ köfte dürüm rekorunu lezzet ustalarımızla 231 metreyle kırmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Bugün bizleri ziyaret eden Tüm Canbeyler Derneği Başkanı Abdulbaki Durmuş ve Dernek sekreteri Sedat Güngörmez’e teşekkürlerimi sunuyorum. Gönül isterdi ki Adıyaman ilimizin siyasetçileri, bu sevincimize ortak olsun. Beklentimiz bu yöndeydi. Umarım en kısa zamanda Adıyaman ilimizin siyasetçileri, sanatçıları, sporcuları ve gönül dostlarımız bizleri kutlayan girişimde bulunur ve sevincimize ortak olurlar” dedi.  

  

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat