Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş Mustafa Demir İle Görüştü

Okunma: 11498
Sultangazi 15 Ağustos 2023 22:47
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş Mustafa Demir İle Görüştü
A
a

İstanbul ve Sultangazi'nin en aktif sivil toplum kuruluşların başında gelen Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, AK Parti İstanbul Milletvekili Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir ile bir araya geldi.

Yaptığı faaliyetlerle göz dolduran, Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, 2004 – 2018 Fatih Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma, Turizm Komisyonu Üyesi, Türkiye Slovakya Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Demir ile görüştü. Yaklaşık kırk beş dakika süren görüşmede Durmuş, Tüm Canbeyler Derneği hakkında Demir’e bilgi verdi.


 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek. Misafirperverliğinden dolayı AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Mustafa Demire teşekkür etti.   
 
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Mustafa Demir ise şunları söyledi. Tüm Cihanbeyler Derneği Genel Başkanı Abdülbaki Durmuş ve Başkan Yardımcıları ile bir araya geldik. Dernek faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Desteğimiz her daim onlarla olmaya devam edecektir. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat