Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Mehmet Erdönmez'i Konuk Etti

Okunma: 1302
Sultangazi 28 Ekim 2023 14:32
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Mehmet Erdönmez'i Konuk Etti
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Bir önceki dönem belediye başkan yardımcısı Mehmet Erdönmez'i makamında konuk etti.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, bir önceki dönem Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erdönmez ile dernek lokalinde bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarında ortak akılla yönetim anlayışının başarıyı her alanda getirdiğine vurgu yapan Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 
Demokratik ülkelerdeki en büyük güçlerden birisi olan sivil toplum kuruluşlarının varlığının yerel yönetimlere de güç verdiğini belirten bir önceki dönem Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erdönmez, “Sultangazi Belediyesi olarak ilçenin kalkınması, gelişmesi ve yeni hizmetlere kavuşması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürdük. Bu dönemde de Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman dursun bayrağı devralarak aynı güzellikte çalışmalarını sürdürüyor. Her süreçte bizlere destek olan Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat