Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Dernekçiliği Anlattı

Okunma: 11893
Sultangazi 22 Aralık 2023 15:44
Videoyu Aç  Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Dernekçiliği Anlattı
A
a

Ayrım yapmadan herkese ve her kesime eşit davranan, hemşerilerin sorunlarına eğilen onların dertleri ve sorunlarıyla dertlenen Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, örnek olmaya devam ediyor.

Gönüllülük esasına dayanan tükenmek bilmeyen enerjisi ile herkesin derdine, hastasına, cenazesine, taziyesine koşan Abdulbaki Durmuş, yediden yetmişe herkesin takdirini kazanıyor. Sultangazi’de tanınan isimlerin başında gelen Abdulbaki Durmuş, “ben herkese eşit mesafede olmak istiyorum. Ben insanlara yardım etmeyi seviyorum” dedi.

 
.DERNEKÇİLİK KLASİK YÖNTEMLERLE YÜRÜYEMEZ

Sultangazi’nin sevilen ismi Abdulbaki Durmuş, Genel Başkanlığını yaptığı Tüm Canbeyler Derneğine yeni bir boyut kazandırdı. Mevcut derneklerden farklı bir konsept uygulayan Durmuş, kahve kültüründen uzak, geleneklerine, göreneklerine, sosyal faaliyetlere önem veren bir dernek çatısı oluşturma yolunda önemli mesafeler kat ettiğinin altını çizmiyor.


DOYDUĞUMUZ YER DOĞDUĞUMUZ YER KADAR ÖNEMLİDİR

Biz Adıyaman’da doğduğumuz halde yaşamımızı şu an Sultangazi’de devam ettiriyoruz. Bir insan doğduğu yer kadar doyduğu yere de önem vermelidir. Onu yüceltmeli ona değer katmalıdır. “Biz Canbeyler Derneği olarak dernekçiliğe önem veren insanı Yaratandan ötürü seven bir anlayışın temsilcileriyiz” diyor.


DERNEKÇİLİĞİ KAHVE KÜLTÜRÜNDEN KURTARACAĞIZ

Tüm Canbeyler, dernekçiliği kahve kültüründen uzaklaştırdılar Yaklaşık on beş yıl önce kurulan Tüm Canbeyler Derneği, kısa zamanda yaptıkları yöresel ve kültürel çalışmalar neticesinde dernekçilik kavramına yeni bir boyut kazandırdı. Artık Tüm Canbeyler Derneği sayesinde dernekçilik kahve kültürü olarak algılanmıyor. Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş her hafta sonu gerçekleştirdiği çalışmalarla bunu kanıtladı.


 ADIYAMAN’IN KÜLTÜRÜNÜ TANITIYORUZ

Tüm Canbeyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her hafta düzenlediği etkinlikler ile kültür ve geleneklerini Sultangazi’de yaşatıyor. Dernekte dostlarını ağırlayan Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, misafirler ile tek tek ilgileniyor. Merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan derneğe her hafta sonu gelen konuklara Adıyaman yöresine ait ikramlarda bulunuluyor. Konuklar bir yandan birbiriyle sohbet ederken diğer yandan Adıyaman’a ait çeşitli aktiviteler sunuluyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat