Tüm Canbeyler Derneği Deprem Bölgesi Adıyaman'da Yaraları Sarmaya Çalışıyor

Okunma: 5254
Sultangazi 13 Şubat 2023 21:18
Videoyu Aç   Tüm Canbeyler Derneği Deprem Bölgesi Adıyaman'da Yaraları Sarmaya Çalışıyor
A
a

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkânlarını seferber eden Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, bölgeye gönderdiği ekip ile depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Adıyaman’da enkaz bölgesini ziyaret eden Genel Başkan Durmuş, depremzedelerin ihtiyaçlarıyla bire bir ilgileniyor.  Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 şiddetinde iki ayrı depremin ardından tüm Türkiye kenetlenirken, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’ta bölgede yaraları sarmak için tüm gücüyle çalışıyor. Adıyaman’da enkaz altında kalan vatandaşlara yardımcı olan Genel Başkan Abdulbaki Durmuş,  yaşanan sıkıntıyı en aza indirmek için mücadele ederken depremzedelerin isteklerini yerine getirmek için de Dernek yönetimini seferber ediyor. Tüm Canbeyler Derneği depremin ardından günbegün değişen ihtiyaçlar doğrultusunda bölgeye sürekli destek gönderiyor.    



Yaşanan amansız depremde hayatını kaybeden hemşerilerini son yolculuklarına uğurlayan ve taziyelerine katılan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Depremde sağ kurtulan hemşerilerinin barınma sorununu çözmek için de önemli çabalar harcıyor. Depremin hemen ardından Adıyaman’a giden Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş,  deprem bölgesine gittiği andan itibaren uyumadan ve bir an olsun durmadan kurtarma çalışmalarına katkı sağlıyor. 








 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat