Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ve Yönetimi'nden Yasin Kul'a İadeyi Ziyaret

Okunma: 2853
Sultangazi 2 Mart 2022 21:48
Videoyu Aç Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ve Yönetimi'nden Yasin Kul'a İadeyi Ziyaret
A
a

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği kongrede güven tazeleyerek yeniden dernek başkanlığına seçilmenin haklı gururunu yaşamıştı. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yönetimi kongrenin onur konuğu olarak Kongreye destek sunmuştu.




Bugün Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’u makamında ziyaret ederek iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Yasin Kul'a Sultangazi Sinoplular Dernek ambleminin bulunduğu kalem hediye eden Servet Başoğlu, katkılarından dolayı Yasin Kul’a ve yönetimine teşekkür etti. Başoğlu yapılan görüşmede dernek ile ilgili bilgilendirmede bulunurken şunları ifade etti. “ Sivil toplum kuruluşları olarak pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşadık. İnsanlar bir birine mesafeli, maske ve hijyen kurallarını uymak zorunda oldukları için çokta bir şey yapamadık. Ancak pandeminin azalması ile birlikte dernek olarak atağa geçtik. Yeni bir yer tutarak kendi istediğimiz biçimde dekore ettik. Kendi kültürümüzü, geleneklerimizi, sosyal yapımızı ve sosyal faaliyetlerimizi gençlerimize, çocuklarımıza aktara bileceğimiz bir kurumumuz oldu. Allah izin verirse önümüzdeki dönemde güzel projelerimiz var. Zaman zaman üyelerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Eksik ve hatalarımızı gözden geçiriyoruz. En iyisine odaklanmış durumdayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.


 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Kul, “ Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik krizden çıkması için sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmektedir. Bu iktidar artık yönetemez durumdadır. Halkımız her gün yapılan yeni yeni zamların yükü altında ezilmektedir. Vatandaş evine ekmek götürmek için mücadele ederken birileri bu ekonomik krizi fırsata çevirmenin peşindedir. Biz Müslümanlar “komşusu açken tok yatan bizden değildir” söylemini hayata uygulamak zorundayız. Ama ne yazık ki birileri bunu söylemde söylerken pratikte tam tersini yapmaktadır. Ahlaki değerler her geçen gün biraz daha kötüye gitmektedir. Ülkemizin bu çıkmazdan çıkması için Yeniden Refah Partisi’ne ihtiyaç var. Tek kurtuluş 94 ruhunun yeniden canlanmasıdır. Tek kurtuluş yeniden Refah saflarını sıklaştırılmasıdır. Bizim bir birinden değerli kadrolarımız iktidara taliptir. Dr. Fatih Erbakan ülkeyi yönetmeye hazırdır. Bizde bu güç ve kudret var. İadeyi ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşu olarak sizlere başarılar diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat