Sultangazi Sinoplular Derneği’nden Ramazan Ayının İlk İftarında Anlamlı Buluşma

Okunma: 3329
Sultangazi 4 Nisan 2022 01:57
Videoyu Aç Sultangazi Sinoplular Derneği’nden Ramazan Ayının İlk İftarında Anlamlı Buluşma
A
a

Mübarek Ramazan Ayının ilk iftarında Sultangazi Sinoplular Dernek Yönetimi Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar Dernek Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarıyla bir araya geldi.



Siyasetçiler, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Bu İftarda Buluştu


Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ve Yönetiminin ev sahipliğinde Sultangazi Sinoplular Dernek lokalinde Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar onuruna düzenlenen iftar programına her görüş ve düşünceden insanlar katıldı.



İftar Programına şu İsimler Katıldı

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İyi Parti İlçe Başkanı Sinan Taşkın, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Deva Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Tarkan Yolat, CHP Sultangazi Belediyesi Grup Başkan Vekili Av. Mithat Çelik, AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, Bir Önceki dönem Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Yıldız, Bir Önceki Sönem Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Mustafa Başoğlu, Bir Önceki Dönem Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Murat Kurt, Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Sultangazi Sinoplular Derneği Ayrım Yapmadan Herkesi Kucaklıyor   

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu İftar sonrası gazetemize şunları söyledi. “ Bugün Mübarek Ramazan ayının 2. günü. Yüce Allah’ıma şükürler olsun ki bu güzel günde bu güzel insanlarla bir arada iftarımızı açtık. Bizler büyük bir aileyiz. Sultangazi Sinoplular Derneği dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir dernektir. Mübarek Ramazan ayında aynı sofrayı paylaşmamız da buna en güzel örnektir. Davetimize katılan, bizimle birlikte sofralarımızı onurlandıran tüm dostlara sonsuz teşekkür ediyorum. Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.


























 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat