Sultangazi'nin Mimarı Av. Abdurrahman Dursun STK Temsilcileri İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Okunma: 27568
Sultangazi 22 Kasım 2023 00:17
Videoyu Aç Sultangazi'nin Mimarı Av. Abdurrahman Dursun STK Temsilcileri İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sivil Toplum Kuruluşları ile Sürekli istişare halinde olmaya onların sorunlarını dinlemeye, çözümler üretmeye devam ediyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.  Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile süreci enine boyuna değerlendiren Başkan Dursun, sivil toplum kuruluşlarının dinamiklerini bildiğini ve kurumlarla sürekli istişare içinde bulunduğunu söyledi.



Av. Abdurrahman Dursun’un makamında geçekleşen değerlendirme ve istişare toplantısına Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ve beraberindeki heyet katıldı. Görüşmede Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, kendi sorumluluk alanlarında üstelendikleri görev ve yürüttükleri faaliyetlerden bahsetti.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,, STK’ların günümüzde olumlu sosyal değişimlerde önemli bir aktör olduğunu söyledi. STK’ların birlik ve berberlik içerisinde olmasıyla ilçe, şehir ve ülke menfaatlerinde etkin rol aldığını ifade eden Başkan Dursun, “Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum içinde yeri ve önemi zaten biliyoruz. Bizlere her konuda destek oldunuz, teşekkür ediyorum size. Biz STK’lar ile sürekli istişare halindeyiz. Sizin önerileriniz, düşünceleriniz, görüşleriniz bizler için her zaman önemli. Bu doğrultuda çalışmamızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat