Sultangazi'nin En Başarılı İsmi Abdulbaki Durmuş, En Başarılı STK Tüm Canbeyler Derneği

Okunma: 66286
Sultangazi 26 Nisan 2023 12:26
Videoyu Aç Sultangazi'nin En Başarılı İsmi Abdulbaki Durmuş, En Başarılı STK Tüm Canbeyler Derneği
A
a

Kurulduğu günden bu yana ayrım yapmadan herkesin takdirini toplayan Tüm Canbeyler Derneği ve O Sivil Toplum Kuruluşunun Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, gönülleri fed etmeye devam ediyor.

Ülkede ve dünyada gerçekleşen tüm olumsuzluklara rağmen faaliyetlerinden bir nebze de olsa taviz vermeyen Durmuş, el attığı her olayda başarıyı yakaladı. Dünyayı kasıp kavuran Pandemi sürecinde hemşerilerine kucak açan, onların derdiyle sorunuyla yakından ilgilenen Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, sabahlara kadar hastanelerin kapısında hasta yakınlarıyla birlikte sabahladı.


Hasta olan evde tedavi gören hemşerilerine maddi manevi desteğini esirgemeyen Durmuş, Sivil Toplum Kuruluşu olmanın tüm gereklerini harfiyen yerine getirdi. Üyelerine hemşehri bilincini aşılayan, birlik ve dayanışma ruhunu yaşatan Abdulbaki Durmuş, Sultangazi’nin en başarılı Sivil Toplum Kuruluşu ünvanlını hak ediyor.


Ülkede Dünyanın en büyük afeti yaşandığında deprem bölgesine ilk giden yine Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş oldu. Depremde en çok can kaybı veren illerin başında gelen Adıyaman’da karargah kuran Durmuş, arama kurtarma,  gıda ve hijyen yardımlarıyla göz doldurdu. Deprem bölgesine onlarca TIR yardım gönderen Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, depremzedelere maddi desteğini de esirgemedi.


Ramazanın bolluk ve bereketini depremzedelerle paylaşan Durmuş, yüzlerce depremzedeye iftar verdi. Onların acılarını yüreğinde his eden, onların gözyaşlarına ortak olan Durmuş, sık sık depremde hayatını kaybeden Depremzede vatandaşların mezarını ziyaret ederek Fatihalar okudu.


Depremzedelerin meclisteki sesi olmak için Milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı. Belki aday gösterilmedi fakat gönüllerin vekili olarak altın harflerle yüreklere kazındı. Sultangazililerin ve Adıyamanlıların gönlünde taht kuran Abdulbaki Durmuş, Sultangazi’de ses getirmeye yüreklere dokunmaya devam ediyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat