Sultangazi Halkı Av. Abdurrahman Dursun'u Bir Dönem Daha Başkan Olarak Görmek İstiyor

Okunma: 29631
Sultangazi 11 Kasım 2023 19:03
Videoyu Aç Sultangazi Halkı Av. Abdurrahman Dursun'u Bir Dönem Daha Başkan Olarak Görmek İstiyor
A
a

Gerçekleştirdiği bir birinden değerli projelerle Sultangazili komşularının gönlünde yer edinen, vatandaşın derdiyle dertlenen, sevincine ve mutluluğuna ortak olan, Av. Abdurrahman Dursun'u halk bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Başkan Dursun Vatandaşın Acısını da Sevincini de Yürekten Paylaşıyor

Göreve geldiği günden bu yana, komşularının acısını yüreğinde his eden, onların taziyesine, cenazesine eksiksiz katılarak komşularının acısını paylaşan Dursun, aynı zamanda komşularının düğününe, nişanına ve nikah törenine katılarak onların mutluluğuna ortak oluyor. Komşularının acı ve tatlı gününde hep yanlarında olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bundan dolayı çok seviliyor. Bundan dolayı Sultangazili vatandaşlar bir dönem daha Av. Abdurrahman Dursun’u Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.


Bu Eserler Av. Abdurrahman Dursun’un

Sultangazi’nin on beş Mahallesi’nde adeta seferberlik başlatan Dursun, bir birinden değerli eserler Sultangazi’ye kazandırarak İstanbul’un en çalışkan Belediye başkanı olma yolunda önemli mesafeler aldı. Sultangazi’nin birçok mahallesine inşa ettiği kültür merkezleri ile dikkatleri üzerine çeken Dursun, Gençlik ve Kadın Merkezleri ile İstanbul’un sayılı ilçeleri arasındaki yerini aldı. 


Yeşil Alanda Birinciyiz

İstanbul’un akciğerleri sayılabilecek birinci ve ikinci etap Sultangazi kent ormanları yeşille mavinin buluşma adresi oldu. Her yıl on binlerce insanın piknik yaptığı bu kent ormanlarının yanı sıra Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yeni yaptırdığı parklarla Sultangazi’nin çehresini değiştirdi. Özellikle Cebeci parkı, Ahmed-i Hani parkı ve geçtiğimiz günlerde yüzlerce fidanın dikildiği Hayırlıoğlu parkıyla Sultangazi yeşile doydu.


Dört Bir Tarafta Kitap Kahveler

Çocukların ve gençlerin dostu Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’nin dört bir yanına açtığı kitap kahvelerle gençlerin vazgeçilmezi oldu. Her türlü bilgi ile donatılan kitap kahveler gençlere ve çocuklara hizmet veriyor. Okumak, araştırmak isteyen herkese açık olan bu alanlar mahallelerdeki hizmet kalitesinin adresi oldu.


Kiralamadık Satın Aldık

“Kiralamadık, satın aldık” sloganıyla hizmet araçlarını bünyesine katarak tasarruf sağlayan Sultangazi Belediyesi, satın alınan araçların sayısını her geçen gün artırıyor. Kredi çekmeden, borçlanmadan kendi öz kaynaklarını kullanan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 26 tane daha otobüs alımı gerçekleştirdi.

56 tane temizlik aracı, 8 iş makinesi, 8 geri dönüşüm atık toplama aracı, 2 ambulans, 1 mobil çözüm aracı,1 TOGG, 1 arama kurtarma aracı, 1 mobil aşevi aracı ve 26 otobüsle birlikte satın alınan araçların sayısı 104’e yükseldi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat