Sultangazi Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Altan Güven Tazeledi

Okunma: 21815
Sultangazi 25 Eylül 2023 09:55
Videoyu Aç Sultangazi Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Altan Güven Tazeledi
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede mevcut ilçe başkanı Ramazan Altan yeniden başkan seçildi.

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunarak Başladı

Gelecek Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi, Gelecek Partisi İstanbul 28. Dönem 2. Bölge milletvekilleri, İstanbul İl Başkanının ve parti yöneticilerinin katılımıyla başladı. İlk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamları iletildi.





Mevcut Başkan Ramazan Altan Yeniden İlçe Başkanı

Seçime tek liste ile giren mevcut başkan Ramazan Altan, tüm delegenin oyunu alarak yeniden Gelecek Partisi Sultangazi ilçe başkanı seçildi.


 

Ramazan Yıldırım’ın Emeği İnkâr Edilemez

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe kongresinin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Gelecek Partisi Sultangazi ilçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ın hakkı inkâr edilemez. İlçe Başkanı Ramazan Altan kadar emek ve gayret sarf eden Yıldırım, Altan’da sonra en parlak isim oldu.



Altan Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde gerçekleşen Kongrede kısa bir konuşma yapan Ramazan Altan, “ Bu partinin bir neferi olmam bir selamla başladı. O zamanlar Yeşilay Sultangazi ilçe başkanıydım. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanıyla bir selamlaşmakla başlayan bir serüvenimiz oldu. O gün bu gündür bir aile sıcaklığında bu görevimi icra ediyorum. Partili arkadaşlarımın isteği üzerine 2. Olağan kongremizde yeniden aday oldum.   Bu göreve layık olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Yürüteceğim çalışmalarda Rabbim hayırlara vesile kılsın. Hep birlikte bu davanın hizmetkârıyız. Hiçbir haksızlık yapmadan tüm kardeşlerimle görevimize layık olmaya çalışarak başarılar elde etmeye çalışacağız. Çalışma bizden tevafuk Allah'tandır. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.



İsa Mesih Şahin Ülke İyiye Gitmiyor

Gelecek Partisi Sultangazi ilçe kongresinde bir konuşma yapan, Gelecek Partisi İstanbul 28. Dönem 2. Bölge Milletvekili İsa Mesih Şahin, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılara değindi. “ Bu ülkede ekonomik sıkıntılar altında inim inim inleyen halkımız çaresizlik içerisinde ne yapacağını bilemez bir durumdadır. Ekmek 19 TL ye dayanmış, akaryakıt 40 TL’nin üzerine çıkmış, döviz durdurulamaz bir noktada, TL her geçen gün kan kaybetmektedir. Alım gücü her geçen gün biraz daha düşmektedir. Asgari ücretli ve emekli insanca yaşamın kıyısından bile geçmemektedir. Bütün bunların sorumlusu 22 yıldır iktidarda olan mevcut partidir. Gerçek kurtuluş ise bu halkın iradesi ile iktidara gelecek olan Gelecek Partisiyle mümkün olacaktır” dedi.



Kongreye Milletvekillileri Katıldı

Kongreye Gelecek Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Selim Temurci, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Adıyaman/ Gerger Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Ali Acar, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Başkan Vekili İsmail Akkaya, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, İYİ Parti Sultangazi Meclis Üyesi Kemal Karuş, ismini sayamadığımız yüzlerce sivil toplum kuruluşu temsilcisi, dernek başkanı ve partililer katıldı.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat