Sultangazi'de Muhteşem Nikah Töreni Eyüp ve Ülkünur'a Ömür Boyu Mutluluklar

Okunma: 14372
Sultangazi 30 Temmuz 2023 20:47
Videoyu Aç Sultangazi'de Muhteşem Nikah Töreni Eyüp ve Ülkünur'a Ömür Boyu Mutluluklar
A
a

Sultangazi siyasetinin sevilen isimlerinden Ramazan Altan'ın biricik oğlu Eyüp Altan muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Altan ve Mehmetoğlu ailelerinin bu en mutlu gününde Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, Siyasi Parti İlçe Başkanları, sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadı.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan – Kezban Altan ailesinin yakışıklı oğulları Eyüp Altan ile Halil İbrahim Mehmetoğlu – Fahriye Mehmetoğlu ailesinin dünyalar güzeli kızları Ülkünur Mehmetoğlu Sultangazi Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah merasimiyle birlikteliklerini taçlandırdılar.


 
Sultangazi Belediyesi Nikah Memuru’nun kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Gelecek Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili İsa Mesih Şahin, İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Marmara Belediyeler Birliği Temsilcisi AK Parti Sultangazi Grup Başkanvekili Kemal Eyyüpoğlu ve yakın dostları yaparken önemli konuklarda bu mutlu ana şahitlik etti. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İyi Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın, Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, Mahalle Muhtarları, İş insanları, Drejan Koşarlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım, Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı Ebubekir Şahin, Sultangazi’nin renkli simalarından Harun Üstündağ, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Altan ve Mehmetoğlu ailelerinin yanı sıra, üst düzey katılımın yer aldığı nikah merasiminde evlilik cüzdanını çiçeği burnundaki gelin Ülkünur’a Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci takdim etti, mutluluklar diledi. Gelecek Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili İsa Mesih Şahin’de genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.


 
Yaşam Gazetesi ailesi olarak bizlerde Altan ve Mehmetoğlu ailelerini tebrik ediyor, Eyüp ve Ülkünur’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.








 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat