Sultangazi'de Kıraç Rüzgarı

Okunma: 1323
Sultangazi 18 Eylül 2023 14:26
Videoyu Aç Sultangazi'de Kıraç Rüzgarı
A
a

Sultangazi Belediyesi, Genç OFest kapsamında bu kez Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Kıraç'ı ağırladı. İlçe sakinlerinin akın ettiği konserde en sevilen şarkılarını söyleyen Kıraç, dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Gençlerin gönüllerince eğlendiği festival GençOFest birbirinden güzel konserlerle devam ediyor. Sultangazi Belediyesi, festival kasamında bu kez, Anadolu Rock müziğin efsane ismi Kıraç’ı misafir etti. Etkinlik alanı, saatler öncesinden hınca hınç dolarken, konser yaklaştıkça heyecanın dozu da arttı. Konsere, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen ve meclis üyeleri de katıldı.
 

 
Kıraç, en güzel şarkılarını Sultangazililer için söyledi. Alandaki kalabalık da hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etti.  Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sahneye çıkarak Kıraç’a teşekkürlerini iletti.


 
Başkan Dursun; “‘GençOfest aradığın o festival burada’ diyerek festivallerimizi, konserlerimizi başlattık. Öncelikle çok kıymetli sanatçımıza bu akşam bizlerle olduğu için, sonrasında da böyle güzel bir akşamı bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkürü bir borç biliyoruz. 7’den 70’e konser alanına gelen komşularımız, muhteşem görünüyorsunuz.  Sultangazi hep birlikte daha da güzel” dedi.


 
Etkinlikler Devam Edecek
 
GençOFest’in dopdolu etkinliklerle devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Geçen sene olduğu gibi bu yılda gençlerimizin gönüllerince eğlendiği Gencofest’de birbirinden renkli etkinliklerle komşularımızı buluşturuyoruz. Biz mümkün oldukça sosyal medya üzerinde veya farklı platformlardan vatandaşlarımıza hangi konseri istediklerini soruyoruz.  Kültür-sanat sezonumuz çerçevesinde Eylül sonuna kadar bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz. İnşallah 30 Eylül’de de Sinan Akçıl ile yine konser serüvenine devam etmiş olacağız. İstiyoruz ki 7’den 77’ye herkesin istediği sanatçılarla burada olalım, gençlerimizin istediklerini yerine getirelim ama tabi sadece konserler değil, tiyatrolar, paneller, seminerler, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle halkımızla karşı karşıya olacağız. Cezeri kültür-sanat sezonu ilan ettik. Cezeri inşallah Sultangazi’de hem teknolojiyi bir araya getirecek hem de kültürel, sportif ve sosyal faaliyetleri bir araya getiren önemli bir sanat sezonu olacak. Sultangazi’ye Cezeri kültür-sanat sezonu hayırlı olsun diyoruz. İnşallah yeni konserlerle etkinliklerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.








 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat