Sultangazi'de Kebap ve Lahmacunun Adresi Saray Şark Sofrası

Okunma: 22605
Sultangazi 23 Ağustos 2023 01:33
Videoyu Aç Sultangazi'de Kebap ve Lahmacunun Adresi Saray Şark Sofrası
A
a

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde Uzun yıllardır damak lezzetlerini, sevenleri ile buluşturan Saray Şark Sofrası Kebap ve Lahmacun ile günün her saati ziyafet sofraları kuruyor.

50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde Kebap ve Lahmacun severleri ağırlayan Saray Şark Sofrası, taş fırın da pişen pide ve lahmacun çeşitlerinin yansıra yaprak döner ve kebap çeşitleriyle ile önce gözlere sonra da damaklara hitap ediyor.



Özellikle kalitenin masaya gelmesiyle renklenen sofralar; ezme salata, haydari ve yeşillikleri ile geleneksel lezzetleri yaşatmaya devam ediyor.


 
Güneydoğu mutfağının geleneksel lezzetlerini korumak ve devam ettirmek için büyük bir disiplin ve heyecan ile yola çıkan Saray Şark Sofrası Kebap ve Lahmacun çeşitleriyle Güneydoğu yemek kültürünü ve sofra zenginliğini en iyi şekliyle yansıtmaya devam ediyor.



Yıllar önce 50. Yıl Mahallesi’nde küçük bir yerde başlayan Güneydoğu yemek kültürü serüveni; Daha sonra Eski Edirne Asfaltı üzerinde muhteşem bir aile salonun da daha çok kişiye hitap eder vaziyette özen ve heyecanla devam eden Saray Şark Sofrası 50. Yıl Mahallesi Orhangazi caddesine taşındı. Tüm mutfak ekibinin kaliteli şeflerden oluştuğu, kullanılan ürünlerin yörenin en iyi yetiştiricilerinden özel olarak seçildiği, Saray Şark Sofrası Kebap ve Lahmacun konusunda aslını ve damak tadını korumaya devam eden ender işletmelerden biridir.



Firmanın bir özelliği de ev ve işyerlerine servislerini geciktirmeden lezzetini koruyarak sıcak bir şekilde ulaştırmasıyla ve verdiği güvenle yılların tecrübesiyle, İş yeri sahibi Şükrü Kurkut ve Hüseyin Kurkut kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Saray Şark Sofrası 50. Yıl Mahallesi. Orhangazi Caddesi üzeri Sultangazi / İstanbul adresinde damak tadına hitap etmektedir.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat