Sultangazi'de Böyle Nişan Töreni Görülmedi

Okunma: 28310
Sultangazi 21 Temmuz 2023 06:01
Videoyu Aç Sultangazi'de Böyle Nişan Töreni Görülmedi
A
a

Sultangazi'nin başarılı iş adamı, Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut'un dünyalar güzeli kızı Büşra Kurkut ile Adıyaman'ın sevilen ismi Osman Kurkut'un yakışıklı oğlu Mehmet Kurkut düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı attı.

Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli ismi, Sultangazi’nin saygın iş adamlarından Hüseyin Kurkut’un dünyalar güzeli kızı Büşra Kurkut ile Mehmet Kurkut’un nişan töreni Nota 2 Düğün Sarayında gerçekleşti. Seçkin davetlilerin katıldığı ve hiçbir masraftan kaçınılmayan Kurkut Ailelerinin nişan töreninde davetliler unutulmaz bir gece yaşayıp gençlerin mutlu gününe ortak oldu.


 
Genç Çiftin Nişan Yüzüklerini Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Taktı

Sultangazi’nin seçkin mekanlarının başında gelen Nota 2 Düğün Sarayında gerçekleşen nişan merasiminde Büşra Kurkut ve Mehmet Kurkut çiftinin nişan yüzüklerini takan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, nişanın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.



Dursun Genç Çifte Mutluluklar Diledi

Başkan Av. Abdurrahman Dursun, nişan merasiminde yaptığı konuşmada, genç çiftlerin yuva kurma yolunda attıkları önemli bir adımda yanlarında bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “ Genç çiftlerimizin bu kutlu yolda attıkları ilk adıma hep birlikte şahit oluyoruz. Onların mutluluklarını paylaşmaktan da ayrı bir sevinç duyuyorum. Aileleri ve kendileri için hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Cenab-ı  Allah  devamına erdirmeyi nasip ve müyesser eylesin” dedi.



Davetliler hiç Durmadan Halay Çekti

Davetliler şıklık konusunda bir birleriyle yarışırken, yüzlerce davetli aynı anda halaya durdu. Halay Başını kimseye kaptırmayan Büşra Kurkut’un amcası Şükrü Kurkut saatlerce halay çekti. Salondaki tüm davetlilerin beğenisini toplayan Şükrü Kurkut adete terden sırılsıklam oldu.



Ünlü Sanatçılar Bu Nişanda Sahne Aldı

Haydar Ulaş ve Yaman Adıyaman’ın sahne aldığı nişan töreni muhteşem bir atmosfere sahne oldu. Bir birinden güzel parçalar seslendiren sanatçılar davetlilerle birlikte halay çekti. Büyük bir beğeni toplayan sanatçılar alkışlar arasında sahneden indi.



Bu Tempoya Üç Davul Ancak Yetti

Üç davul zurna ekibiyle nişan törenine renk katan yöresel davulcular şov yapmaktan da kaçınmadı. Alev şovlarla sık sık davetlilerin dikkatini üzerinde toplayan davul zurna ekibi adeta davulları patlarcasına tokmakları salladı. Zaman zaman halay başı çekenler davulların üzerine çıkarak şov yaptı.



Paralar Havada Uçuştu

Nişan Töreninde paralar havada uçuştu. Adeta davetliler para saçma yarışına girdi onlarca kişi paraları toplamak için seferber oldu. Dumlu köylüleri bu nişan töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.



















































































































 
 
 
 
1000
icon
NeVeRDIeAlOnE 22 Temmuz 2023 07:36

Hayırlısı olsun inşallah genc çiftimize mutluluklar dilerim

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat