Sultangazi Çankırılılar Derneği Ramazanın Bereketini İftar Sofralarda Paylaştı

Okunma: 26945
Sultangazi 15 Mart 2024 06:39
Videoyu Aç Sultangazi Çankırılılar Derneği Ramazanın Bereketini İftar Sofralarda Paylaştı
A
a

Sultangazi Çankırılılar Derneği, Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında gerçekleştirdiği İftar Programına binlerce Çankırılı katıldı.



Sahra Sultan Düğün Salonunu tıklım tıklım dolduran Vatandaşlar, semazenlerin gösterilerini ilgiyle izledi. Dualar eşliğinde iftar sofralarına birlikte oturan Çankırılılar Ramazan’ın bolluk ve bereketini birlikte paylaştılar.

Sultangazi Çankırılılar Derneği, Ramazan ayının manevi atmosferini ve birlik, beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlediği iftar programı ile gönüllerde taht kurdu. Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, binlerce Çankırılıyı bir araya getirdi.


 

Sultangazi Çankırılılar Dernek Başkanı Naci Aydoğan’ın Konuşması Ayakta Alkışlandı
Ramazan’ın bolluk ve bereket ayı olduğunu söyleyen Naci Aydoğdu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Programa, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Önder Tozan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, iş dünyasından önemli isimler ve binlerce davetli katıldı.

 

Etkinlik, katılımcılarına Ramazan ayının bereketini, kardeşliği ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatırken, Sultangazi'deki Çankırılı topluluğunun dayanışmasını ve kültürel bağlarını güçlendirdi. Organizasyona ev sahipliği yapan Sultangazi Çankırılılar Derneği, bu tür etkinliklerle hemşeri derneklerinin önemine ve toplumsal birlikteliğe dikkat çekti.



Yemek öncesi ve sonrasında yapılan konuşmalarda, Ramazan ayının getirdiği ruhani havanın önemi ve iftar sofralarının birleştirici gücü vurgulandı. Ayrıca, katılımcılara yönelik teşekkür mesajları ile bir sonraki organizasyonlar için heyecan uyandırıldı.












 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat