Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun'dan, yeni neslin büyük ilgi gösterdiği E-spor'a büyük destek!

Okunma: 7837
Sultangazi 22 Ekim 2023 00:21
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun'dan, yeni neslin büyük ilgi gösterdiği E-spor'a büyük destek!
A
a

Sultangazi Belediyesi Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nde kurulan E-spor merkezi, E-spor tutkunlarını tek bir çatı altında topluyor.

15-20 yaşındaki genç sporcular, dijital dünyanın en iyisi olabilmek için kıyasıya mücadele veriyor. E-sporun her geçen gün daha yayıldığını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, E-spor oyuncularına her türlü desteği sağladıklarını belirtti.


 
Her geçen gün daha da çok bağlandığımız teknolojiyle birlikte spor da artık dijitale evrildi. Onlarca kişinin aynı anda çevrimiçi olarak oyun oynadığı platform e-spor,  özellikle gençlerin ilgisiyle daha da geniş kitlelere ulaştı. Gençler sanal dünyada profesyonel oyuncu olmak, hobilerini ileride mesleğe dönüştürmek adına adım atmak için profesyonel E-spor merkezlerinden destek almaya başladı.
Spora ve sporcuya tam destek veren Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun, yeni neslin oldukça ilgi gösterdiği E-sporda da gençleri yalnız bırakmıyor.  Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi’nde kurulan E-spor merkezi, 15-20 yaş aralığındaki gençlerin sanal dünyada iyi bir sporcu olmaları adına onlara rehberlik ediyor.


 
 “Gençlerimiz sporla ilgilensin diye”
 
Sporun her türlüsüne tam destek verdiklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun; “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının yolu spordan geçiyor. Sporun her türlüsünün yanında olduğumuz gibi son zamanların trend sporu e-sporda da çocuklarımızı yalnız bırakmıyoruz. Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi’ne kurduğumuz e-spor merkezimizle gençlerimizin dijital ortamda iyi bir oyuncu olmaları için profesyonel eğitmenlerimizle birlikte çalışıyoruz.” diye konuştu.


 
Uygulamalı Eğitim
 
Profesyonel koçlar, en popüler oyunların temelinden başlayarak geçlerin kendilerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Teorik ve uygulamalı eğitimlerin ardından müsabakalara katılan gençler, iyi bir oyuncu olmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Merkezde sık sık düzenlenen turnuvalar, oyuncuları müsabakalara hazırlarken heyecanlarını yenmelerini ve stres yönetimini kolaylaştırmayı hedefliyor.






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat