Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'dan İsrail Mallarına Boykot Kararı

Okunma: 9659
Sultangazi 4 Kasım 2023 18:09
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'dan İsrail Mallarına Boykot Kararı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesinde İsrail markalarına ait hiç bir ürün tüketilmeyecek ve kullanılmayacak kararı aldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Zalim İsrail karşısında, her daim Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. İsrail menşeli ürünler belediyemiz bünyesinde tüketilmeyecek ve kullanılmayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı geçici değil, sürekli boykota davet ediyoruz!” dedi.


 
İsrail’in Gazze’de sivillere, kadınlara ve çocuklara saldırılarının ardından Türkiye’nin dört bir tarafında İsrail ürünlerine boykot kararı alınıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’da aldığı kararla “İsrail menşeli ürünler belediyemiz bünyesinde tüketilmeyecek ve kullanılmayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı geçici değil, sürekli boykota davet ediyoruz!” Açıklaması yaptı.


Siyasi Parti Başkanlarından Dursun’a Destek



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul: “Almış olduğu bu örnek karardan dolayı Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman Dursun ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum.




Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel: Katil İsrail’e karşı ürünlerin satışına karşı boykot kararı alan Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman Dursun ve ekibini tebrik ediyorum. Türk Milleti her zaman mazlumların, Müslüman kardeşlerinin yanındadır. Bu vesileyle tüm Sultangazili hemşerilerimi Yahudi katil İsrail’in ürünlerini boykot etmeye davet ediyorum” dedi.



Büyük Birlik Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz: Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Bey’in katil İsrail mallarını boykot kararını destekliyoruz. Göstermiş olduğu bu duyarlı ve cesaretli davranışından dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat