Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'dan Demirören Medya Grubu'na Ziyaret

Okunma: 12590
Sultangazi 7 Kasım 2023 18:47
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'dan Demirören Medya Grubu'na Ziyaret
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Türkiye'nin önemli medya kuruluşlarından biri olan Demirören Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, medya dünyasına dair sıcak bir sohbet gerçekleştirirken, ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, öncü medya kuruluşlarından biri olan Demirören Medya Grubunu ziyaret etti. Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Yavuz, DHA Kurumsal İletişim ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Doğukan Ünal, DHA Genel Müdür Yardımcısı Bülent Ovacık ile medyaya dair sıcak bir sohbet gerçekleştiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ziyaret esnasında kendisi ile özel olarak yapılan röportaj da ve sohbette belediyenin yaptığı çalışmalardan bahsetti.


 
Göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları işlerle ilgili röportaj da detaylı bilgi veren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’nin 4,5 yılda kat ettiği yolu ve icraatlerini detaylıca anlattı. Vaatlerinin 4 katını gerçekleştirdiklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçeyi kalkındıran projelerden bahsetti. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun;“Ziyaretimizin yanı sıra 4 buçuk yıldır yaptığımız çalışmalarımızı, Sultangazimizi Sultan Şehir hedefine ulaştıracak olan büyük projelerimizi burada anlattık. Komşularımızla neler başardığımızı bir kez de tüm Türkiye’ye anlatmış olduk” diye konuştu.


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat