Sultangazi Belediye Başkanı Av, Abdurrahman Dursun, Beş Altın Yılını Geride Bırakmak Üzere

Okunma: 65474
Sultangazi 24 Ekim 2023 14:19
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av, Abdurrahman Dursun, Beş Altın Yılını Geride Bırakmak Üzere
A
a

31 Mart 2019 seçimlerinde AK Parti'den aday olduğu Sultangazi Belediye Başkanlığını zaferle kazanan Av. Abdurrahman Dursun, beş altın yılını geride bırakmak üzere.

Hizmet Kalitesini Artırdı

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, başkanlık görevindeki dört buçuk yılını geride bıraktı. Alt yapıdan, üst yapıya, kültür merkezlerinden, gençlik merkezlerine, kadın merkezlerinden, taziye evlerine bir birinden değerli eserlerle adından söz ettiren Dursun, Sultangazi Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla satın aldığı son model 54 yeni aracı temizlik işleri filosuna dâhil ederek Sultangazi Belediyesine öz varlık kazandırdı. En büyük ihaleye son vererek tasarruf sağladı. Hizmet kalitesini artırarak sultangazi’nin değerine değer kattı.


Adaletli, Şeffaf ve Tasarufa Dönük Çalıştı
 
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Sultangazi halkının iradesiyle Sultangazi Belediye Başkanı seçilen Av. Abdurrahman Dursun, yaşanılır bir Sultangazi için beş altın yılını geride bırakmak üzere. Başkan Dursun, bu süre zarfında adaletli, şeffaf, tasarrufa dönük ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile yediden yetmişe herkesi kucakladı. 

 
Belediye’nin Öz Kaynaklarıyla Satın Aldı

Seçildiği günden itibaren kolları sıvayan seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Dursun, bununla yetinmeyerek verdiği sözlerin üç katı hizmet getirerek adeta halkın gönlünde taht kurdu. Ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen hizmet kalitesinden ödün vermeyen Dursun, mevcut kaynakların etkili ve verimli kullanılması için ilk iş olarak tasarruf tedbirlerini gündemine aldı. Her yıl milyonlarca lira harcanan çöp ihalesini fes ederek son model 54 yeni aracı temizlik işleri filosuna kattı. Faizle borçlanmayan tek ilçe olma gururunu Sultangazililere yaşatan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 26 yeni Otobüsü Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla satın alarak kiralama ihalesini de iptal etme yolunda önemli bir adım daha atmış oldu. Göreve geldiğinden bu yana her alanda yaptığı tasarruflarla dikkat çeken Başkan Dursun, Sadece kadınlara yönelik kültürel, eğitim ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği Sultangazi Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi (SU - MEKAN)’ı  Sultangazili kadınlara kazandırarak en büyük övgüyü hak etti.

 
Hiçbir Ayrım Yapmadı
 
Sultangazi Belediye Başkanı olduğu günden itibaren, şeffaf, ulaşılabilir, adil ve katılımcı bir belediye yönetim anlayışını benimseyen Başkan Dursun, Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt, Türk ayrımı yapmadan herkesi ve her kesimi aynı derecede kucaklamayı başardı. Sultangazi’de yapılacak ve gerçekleştirilmesi planlanan tüm hizmetlerden herkesin eşit derecede faydalanması için gerekli hassasiyeti gösteren Başkan Dursun, Sultangazi halkının büyük teveccühüne mahzar oldu.

 
Üretken ve Liyakat Sahibi Çalışma Arkadaşlarıyla Yol Yürüdü
 
Sultangazi’nin adil ve eşit hizmet alması için üretken ve liyakatli kadrolarla yoluna devam eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yaşanılır bir Sultangazi’yi birlikte inşa etmek için büyük gayret gösteriyor. Geride bıraktığı bört buçuk altın yılını taçlandırmak, Sultangazi’nin daha güzelleşmesi için yeni ufuklar açmak çabası içerisinde olan Başkan Dursun’un gayretleri herkesi kendine hayran bırakıyor.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat