Siirt 3 Dil Kardeşlik Şehir Günleri 22-26 Kasım 2023 Tarihinde Sultangazi Yapılacak

Okunma: 3286
Sultangazi 21 Kasım 2023 22:46
Videoyu Aç Siirt 3 Dil Kardeşlik Şehir Günleri 22-26 Kasım 2023 Tarihinde Sultangazi Yapılacak
A
a

Sultangazi Siirt Vakfı Genel Başkanı Abdulkadir Çiçek, Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi Siirt Vakfı işbirliği ile 22-26 Kasım 2023 tarihinde Sultangazi Belediyesi etkinlik alanında gerçekleşecek olan Siirt 3 dil kardeşlik şehir günleri için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi Siirt Vakfı işbirliği ile Sultangazi Belediyesi etkinlik alanında 22-26 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olan Siirt 3 dil kardeşlik şehir günlerinin protokol töreni 25 Kasım Cumartesi günü Saat 15:00’de yapılacağını kaydeden Sultangazi Siirt Vakfı Genel Başkanı Abdulkadir Çiçek, ana teması Siirt 3 dil kardeşlik şehir günlerinin açılışının da çok önemli olduğunu ifade etti.



Sultangazi Siirt Vakfı Genel Başkanı Abdulkadir Çiçek, “ Siirt ilinin kültürünü ve yöresel değerlerini tanıtmak ve sergilemek amacı ile Sultangazi Belediyesi iş birliği ile güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyaca ünlü yöresel lezzetlerimizin tanıtıldığı bu etkinlikte eşsiz fıstığı, şifalı balı, her derde deva zivzik narı gibi bir birinden değerli ürünlerimizin sergilendiği bir etkinlik olsun istiyoruz. Bizi kırmayarak davetimize katıldığınız için hepinize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.  


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat