Sennur Sırbudak TİP İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili Adayı Oldu

Okunma: 5111
Sultangazi 12 Nisan 2023 13:32
Videoyu Aç Sennur Sırbudak TİP İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili Adayı Oldu
A
a

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için TİP milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. Türkiye İşçi Partisi 49 bölge ve 52 seçim çevresinde milletvekili adaylarını belirledi. Bu adaylar arasında en çok dikkat çeken isim ise Sultangazi'nin sevilen ismi Sennur Sırbudak oldu.

Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında seçime giren Türkiye İşçi Parti'nin de milletvekili adayları belli oldu. Buna göre; Barış Atay Antalya’da ikinci sıradan, Sera Kadıgil İstanbul 1’inci bölge birinci sıradan, Erkan Baş İstanbul 3’üncü bölge birinci sıradan, Ahmet Şık İstanbul 2’nci bölge birinci sıradan aday oldu.



Sultangazi’nin Evladı Sennur Sırbudak İstanbul 2’nci bölgeden aday gösterildi

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde milletvekili aday listeleri belli olmaya başladı. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Sultangazi ve Ardahan’ın sevilen ismi Sennur Sırbudak’ın kendi partilerinden milletvekili adayı olduğunu duyurdu. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, kadına verdikleri öneme vurgu yaparak Sultangazi’nin sevilen ismi Sennur Sırbudak’ı İstanbul 2’nci bölgeden aday gösterildiğini açıkladı.



Sennur Sırbudak Halkımın Mutluluğu İçin Adayım

Sennur Sırbudak, adaylık açıklamasının ardından şunları söyledi.  “Özgürlük, demokrasi ve insan haklarının tesisi için, Kadınların, çocukların, işçinin, işsizin haklarını korumak için, inanç ve ifade özgürlüğünün serbest bırakılması için, atanmayan binlerce eğitim emekçisi için, hak arayışında haksızca işine son verilen işçiler için, çaresizlik içerisinde umut bekleyen tüm halkımın refahı ve mutluluğu için bende adayım” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat