Semra Uğur ve Ramazan Yağız'ın Mutlu Günü

Okunma: 37601
Sultangazi 25 Şubat 2024 13:09
Videoyu Aç Semra Uğur ve Ramazan Yağız'ın Mutlu Günü
A
a

Semra Uğur ve Ramazan Yağız Adıyamanlılar Vakfında gerçekleştirilen muhteşem bir Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Adıyamanlar Vakfı Lale Düğün Sarayı, sevgi dolu bir birlikteliğe ve mutlu bir başlangıca ev sahipliği yaptı. Semra Uğur ve Ramazan Yağız’ın düğün töreni, yakın dostlarını ve ailelerini bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne oldu.



Siyaset ve İş Dünyası Düğünde Buluştu
 
Adıyaman’ın sevilen iş insanı Emine ve Mehmet Uğur çiftinin Dünyalar güzeli kızları Semra ile yine Adıyaman nüfusuna kayıtlı İstanbul’un saygın iş insanı Sultan ve H. Üzeyir Yağız çiftinin yakışıklı delikanlılarından ve Genç iş insanı Ramazan Yağız 24. 02. 2024 Cumartesi Günü Adıyamanlılar Vakfı Lale Düğün Sarayında gerçekleştirilen düğün töreniyle bir ömür boyu birlikteliğe evet dediler.


 

Muhteşem Bir Düğün
 
Adıyaman'ın sevilen simaları Semra Uğur ve Ramazan Yağız, hayatlarını birleştirmek için muhteşem bir düğün merasimiyle bir araya geldi. Bu mutlu gün, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne oldu.


 

Düğün merasimi, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde başladı
 
Düğün merasimi, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde başladı. Semra Uğur ve Ramazan Yağız, sevdikleriyle birlikte dualar eşliğinde evliliklerine ilk adımı attılar. Tilavetin ve ilahilerin huzur veren atmosferi, davetlilere manevi bir coşku yaşattı.


 
Erol Demirhan’da Düğün Merasimine Katıldı
 
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erol Demirhan’da düğün merasimine katıldı.  Siyaset dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla renklenen düğün, dostluk ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıttı. Siyasiler, iş insanları ve yerel yöneticiler, genç çiftin mutluluğuna şahitlik etmek ve bu özel günlerini paylaşmak için bir araya geldiler.


 
Adıyamanlar Vakfı Unutulmaz Bir Düğüne Ev Sahipliği Yaptı

Adıyamanlar Vakfı Lale Düğün Sarayı, bu unutulmaz günün hatırasını ölümsüzleştiren bir mekân olarak tarihe geçti. Bu mutlu birliktelik, çiftin hayatlarında yeni bir sayfa açarken, aileler arasındaki dostluk ve dayanışma bağlarını da güçlendirdi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat