Sefer Celep'in Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 8330
Sultangazi 7 Nisan 2024 12:57
Videoyu Aç Sefer Celep'in Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Değerli Sultangazi Halkı ve Sevgili Vatandaşlar,

Ramazan Bayramı'nın tüm İslam aleminin ve insanlığın kalplerine huzur, sevgi ve bereket getirmesini dilerim. Bu mübarek günler, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, toplumsal dayanışma ruhumuzu güçlendirmemize vesile olur.
 
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sultangazi İlçe Başkanı olarak, bu özel günde siz değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Ramazan ayının manevi iklimiyle yüreklerimizi ısıttığı bu günlerde, sevgi, saygı ve hoşgörü içinde bir arada olmayı dilerim.
 
Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir araya gelerek paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birbirimize destek olmanın önemini bir kez daha hatırlatır. Bu vesileyle, bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmayarak, onlara destek olalım ve onların da bayram sevincine ortak olalım.
 
Ramazan Bayramı, hoşgörü, adalet ve merhamet duygularını pekiştirdiğimiz, birbirimize daha fazla sarıldığımız bir zaman dilimidir. Bu nedenle, bu bayramda birlik ve beraberlik içinde olalım ve toplumsal dayanışmayı güçlendirelim.
 
Tüm Sultangazi halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Sefer Celep
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sultangazi İlçe Başkan
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat