Şampiyon Sultanşehir Futbol Kulübü, Başkan Yasin Kul'u Ziyaret Etti

Okunma: 1635
Sultangazi 23 Aralık 2022 10:25
Videoyu Aç Şampiyon Sultanşehir Futbol Kulübü, Başkan Yasin Kul'u Ziyaret Etti
A
a

U-14 Liginde şampiyon olan Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanı Oğuz Erkan, Başkan Yardımcısı Bedia Yıldız ve U-14 Futbol takımı oyuncuları Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'u Makamında ziyaret etti.



Sultanşehir Futbol Kulübü gösterdiği performansla elde ettiği başarılarla göz dolduruyor. Geçtiğimiz haftalarda Sultanşehir U-14 Lig’inde mücadele eden Sultanşehir Futbol Kulübü başarılı geçen sezonun ardından finalde karşılaştığı rakibini farklı mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Gösterdiği başarılı performans ile Sultanşehir U-14 Lig’inde şampiyon olan Sultanşehir Futbol Kulübü’nün genç futbolcuları şampiyonluk kupası ile birlikte Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’u makamında ziyaret etti. Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanı Oğuz Erkan, öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Başkan Kul, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Oğuz Erkan, Başkan Yardımcısı Bedia Yıldız ile havaya kaldırırken tüm futbolcuları tek tek tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.



Sultanşehir Futbol Kulübü U-14 takımının şampiyonluğundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “İlçemizin adını şampiyonluklarıyla duyuran Sultanşehir Futbol Kulübü Başkanını, yöneticilerini ve futbolcularını kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Kul şöyle konuştu. “Sultanşehir Futbol Kulübü U-14 takımımız sezonu şampiyon olarak bitirdi. Şampiyonlukta emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Çocuklarımız hem iyi bir birey hem de iyi bir futbolcu olarak yetişecekler. Yaşanan bu şampiyonluk Sultangazi İlçemizin tarihimize altın harflerle yazılmış bir başarı olarak geçecek. Bize bu gururu yaşatan genç kardeşlerimi, Kulüp Başkanımızı ve başarıda emeği geçen tüm dostlarımızı tebrik ediyor başarıların daim olmasını yürekten diliyorum” dedi.  



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, U-14 Lig’inde şampiyonluk ipini göğüsleyen genç futbolculara çeşitli ikramlarda bulundu. Güzel temennilerde bulunan Başkan Kul, tüm futbolculara spor ayakkabısı hediye etti.  



 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat