Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'nın Organize Ettiği "Milletin Vekilleri Milletin Yanında" Programı Muhteşemdi

Okunma: 4588
Sultangazi 19 Kasım 2023 16:39
Videoyu Aç Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'nın Organize Ettiği "Milletin Vekilleri Milletin Yanında" Programı Muhteşemdi
A
a

Saadet Partisi'nin İstanbul ve yurt genelinde gerçekleştirdiği 'Milletin Vekilleri Milletin Yanında' programı İstanbul'un en büyük ilçelerinin başında gelen Sultangazi'de büyük bir katılımla gerçekleşti.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, inanç merkezi temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programı Köfteci Yusuf’ta gerçekleşti. Sultangazi buluşmasında Saadet Partisi Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca katıldı. Gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği programda ana gündem İsrail ve işbirlikçilerinin Filistin ve Gazze’de uyguladığı insanlık dışı vahşet ve katliam oldu.



Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, açılış konuşmalarında İsrail ve işbirlikçilerine çok sert dille tepki gösterdi. Ülkedeki ekonomik krize de değinen Aydoğan Şunları söyledi. “ Bu ülkede asgari ücret 12 bin lira, kiralar 15 bin lira insanları açlığa yokluğa mahkum eden iktidar zevk ve sefa içerisinde yaşarken açlığa mahkum ettiği milyonlar ekonomik krizin altında inim inim inlemektedir. Öte yandan kırk beş gündür İsrail devleti, mazlum Filistin halkın katletmektedir. Ne yazık ki dünya bu katliama sesiz kalmakta kör ve sağırları oynamaktadır. Müslüman ülkelerden gık çıkmamaktadır. Mazlum Filistin halkı kendi kaderine terk edilmiştir.  


 

Saadet Partisi’nin ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programı hafta sonu Sultangazi’de gerçekleşti. Köfteci Yusuf’ta gerçekleşen programa Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı ve Anadolu Konfederasyonu Başkan Vekili Av. Ali Acar, Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Şah Hatayı Cemevi Başkanı Turan Güner, Sah Hatayı Cemevi Başkan Yardımcısı Eyüp Satılmış, Sultangazi Malatyalılar Derneği Genel Başkanı Hadi Dursun, Sultangazi Malatyalılar Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Akkuzu, Ahmed-i Hani dernek başkanı Yunus Bekret, Güngörmüş Köyü Dernek Başkanı Hacı İbrahim Mente, partililer ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.



Saadet Partisi Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca, konuşmasında şunları söyledi. “ Saadet Partisi 10 Milletvekiliyle Mecliste en iyi muhalefet görevini yapmaktadır. Halkımızın istek ve taleplerini meclise taşımaktadır. Diğer siyasi partilere ne kadar konuşma süresi veriliyorsa bize de aynı oranda konuşma hakkı verilmektedir. Saadet Partisinin mecliste 36 çalışanı vardır ancak bu çalışanlarımıza bir yer tahsis edilmediği için sıkıntılar yaşanmaktadır. 15 Metre kare bir alanda 36 arkadaşımız çalışmasını sürdürmektedir. 22 yıldır iktidarda olan parti halkımızı adeta açlığa yokluğa mahkûm etmiştir. Asgari ücretle geçinmeye çalışanlar açlık sınırının çok altında yaşam mücadelesi vermektedir. Ülkemizde bunlar yaşanırken hemen yanı başımızda Müslüman Filistinli kardeşlerimiz katledilmektedir. Bu vahşete dur diyen yoktur. Müslüman ülkelerden de ses çıkmamaktadır. Biz Saadet Partisi olarak gerek mecliste gerekse alanlarda gerekli tepkiyi koyarak Siyonist İsrail’i kınamaktayız” dedi.


















 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat