Recep Güven ve Kurmayları Hz. Ali Cemevi'ni Ziyaret Etti

Okunma: 2955
Sultangazi 7 Mart 2022 00:38
Videoyu Aç Recep Güven ve Kurmayları Hz. Ali Cemevi'ni Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Sultangazi Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığı Karadeniz Komisyonu ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Bölge Sorumlusu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Recep Güven, beraberindeki AK Parti Esentepe Mahallesi Halkla ilişkiler Birim Başkanı, AK Parti Sultangazi Karadeniz Bölge Komisyu Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Kuruluşları Basın Yayın Birim Başkanı Halime Demirci ile beraber, Merkezi Sultangazi Esentepe Mahallesinde bulunan Alevi İnanç Merkezi Hz. Ali Cemevi’ni ziyaret etti.




Hz. Ali Cemevi Başkanı Serpil Soylu ile bir araya gelen AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Bölge Sorumlusu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Recep Güven, “Bizim için insanların yaşam tarzı ne olursa olsun, neye inanırsa inansın o onların bileceği iştir. Biz dil, din, renk, mezhep ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese ve her kesime aynı mesafedeyiz. Bizim için inanç merkezleri çok değerlidir. Alevi kardeşlerimizle bir arada olmak aynı havayı teneffüs etmek sadece bizi mutlu eder. Bu çatı altında ettiğiniz dualar, kestiğiniz kurbanlar, tuttuğunuz oruçlar hak katında kabul olsun” dedi.


 
Daha sonra söz alan Hz. Ali Cemevi Başkanı Serpil Soylu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. Bizim inancımızda en değerli varlık insandır. AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Komisyonu olarak gerçekleştirdiğiniz ziyaretten çok memnun kaldık. Bu tür ziyaretler ve yapılan görüşmeler sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz önemi gösterir. Ben Hz. Ali Cemevi başkanı olarak sizlere teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” dedi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat