Recep Güven, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Beraber Yürüyeceğiz

Okunma: 4461
Sultangazi 17 Şubat 2022 19:08
Videoyu Aç Recep Güven, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Beraber Yürüyeceğiz
A
a

AK Parti Sultangazi Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Recep Güven, Halkla buluşmalarına devam ediyor. Güven, "Halkın içerisinden geldik halkla beraber yürüyeceğiz" dedi.

Bütün enerjisini halkın refah ve mutluluğu için harcayan, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdüren Recep Güven, Mahallelerde üye kaydı yapan Ak noktaları ziyaret ederek çalışanlara moral ve motivasyon da bulunuyor. Esentepe Mahallesinde yapılan mahalle toplantısına katılarak emek harcayan, çalışanlara destek oluyor. Her günü dolu dolu geçen Recep Güven, yorulmak nedir bilmiyor.



AK nokta ziyaretti ardından gazetemize konuşan Güven, Fırsat buldukça Sivil toplum Kuruluşları başta olmak üzere Ak noktaları, sorumlu olduğu mahalleleri ziyaret etmeye devam edeceğini kaydederek şunları söyledi. “ Biz halkın bağrından kopup geldik. Halkla yürümeye devam edeceğiz. Koltuk sevdalısı değiliz. Dostlar pazarda görsün önermesi bize ters. Bu partinin bir ferdi, bu halkın hizmetkârı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Hiçbir insanımızı dil, din, renk, etnik köken ve cinsiyet olarak ayırmayacağız. Toplumun farklı renklerini zenginlik olarak kabul edip sorunlarımızı çözeceğiz” dedi.  

Recep Güven konuşmasını şöyle sürdürdü. “Bugün değil her zaman ve her yerde halkımızla buluşmayı, onların derdiyle dertlenmeyi, sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz. Bizleri var eden bu halka çok şey borçluyuz. Bu halka hizmet ederek borcumuzu ödemeye devam edeceğiz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat