Recep Güven, Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti

Okunma: 3472
Sultangazi 19 Şubat 2022 07:57
Videoyu Aç Recep Güven, Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Bölge sorumlusu Recep Güven, Karadenizli Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bahriye Karatay'ı makamında ziyaret etti.

 Merkezi Sultangazi - 75. Yıl Mahallesi’nde bulunan Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Bölge sorumlusu Recep Güven, burada Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bahriye Karatay, İstanbul Engelliler Dernek Başkanı Songül Ünal, öğretmenler, öğrenci ve aileleriyle sohbet etti. Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi’nin yöneticilerini, çalışanlarını tebrik eden Başkan Güven, engelli bireylerin gönül rahatlığı ile eğitim görebileceği, vakit geçirebileceği modern bir tesisi görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.   



Her alanda olduğu gibi sosyal devlet alanında da Türkiye'nin gerçekten çok önemli adımlar attığını vurgulayan Recep Güven, sosyal devlet anlayışının ne olduğunu tüm dünyaya gösterdiklerinin altını çizdi. “ Engelli aileler bunu çok iyi bilirler ki? Daha önceleri insanlar engelli çocuklarından utandığı için dışarı çıkarmazlardı. Onları bir utanç kaynağı olarak görürlerdi. AK Parti iktidarı ile birlikte Engellilere ve ailelerine tanınan haklarla birlikte topluma karışarak saygın bireyler olduklarının farkına vardılar. Ben bu anlamda engellilerimize verdikleri önemi, gösterdikleri gayret ve çabalardan dolayı Bahriye hanıma ve Songül hanıma misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  







1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat