Recep Güven, Dur Durak Bilmeden Çalışıyor

Okunma: 8534
Sultangazi 13 Şubat 2022 12:07
Videoyu Aç Recep Güven, Dur Durak Bilmeden Çalışıyor
A
a

Recep Güven, Sivil Toplum Kuruluşları için çalışıyor. AK Parti Sultangazi Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan Recep Güven, Sultangazililerin gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren, dur durak bilmeden çalışan, Sultangazi’de etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek toplumsal barışın oluşmasında önemli katkılar sunan Güven, çalışkanlığı, dürüstlüğü, başarısı ve hayırsever kişiliği ile örnek olmaya devam ediyor.



Recep Güven gece gündüz demeden Sivil Toplum Kuruluşlarının sorunlarına çözüm arıyor. Sultangazi’de faal olan yüzlerce STK Temsilcisiyle diyalog içerisinde bulunan Güven, zaman zaman yaptığı toplantılarda çözüm önerileri sunuyor. Recep Güven, teşkilatın bütün kademelerinde hizmet adamı olarak biliniyor. Güven, Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde mütevazi kişiliği, dürüstlüğü ve hayırseverliğiyle ile öne çıkıyor.



Hayırsever kişiliği, birlik ve beraberliğe önem vermesi, yaşlı ve çocukları önemsemesi, şehit ailelere ve gazilere olan hassasiyeti, yetim ve yoksullara olan bağlılığı ile Sultangazili Sivil toplum Kuruluşlarının ve Sultangazi halkının gönlünde, yüreğinde yer edinen Güven, yol arkadaşlarına bağlılığıyla biliniyor.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat