Recep Güven, Çankırı Şabanözü Kamış Köyü Derneğini Ziyaret Etti

Okunma: 2586
Sultangazi 21 Şubat 2022 11:07
Videoyu Aç  Recep Güven, Çankırı Şabanözü Kamış Köyü Derneğini Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Recep Güven, Esentepe Mahallesi Halkla İlişkiler Birim Başkanı ve Esentepe Mahalle yönetimi ile birlikte Çankırı İli Şabanözü İlçesi Kamış Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.

Recep Güven, ziyarette yaptığı konuşmada, “her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında” olduğunu söyledi. Güven konuşmasını şöyle sürdürdü “ AK Parti sivil toplum kuruluşları Karadeniz Bölge sorumlusu ve AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak şunu söyleyebilirim ki. Biz gücümüzü sizden alıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarının teveccühü ile emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Eğer hala güçlülüğümüzü koruyorsak, hala bu ülkede birinci parti isek halkla içi içe oluşumuzdandır. AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak sizlerle birlikte bu kutsal yolu yürümeye, halkımıza hizmet etmeye, halkımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.  


 
Çankırı İli Şabanözü İlçesi Kamış Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Fuat Kalaycıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Bizi bugüne kadar periyodik olarak AK Parti ziyaret etti. Bir sorunumuz, bir derdimizin olup olmadığını onlar bize sordu. Biz seçimden seçime kapımızın çalınmasını istemiyoruz. Sadece zor zamanlarda değil normal günlerde de bir çayımızı içmeye gelebilecek dostlara ihtiyaç duyuyoruz. Böyle siyasetçilerin olmasını istiyoruz. Bizim çok şükür kimseden bir beklentimiz yok. İlçemizin sorunlarını tartışabilecek, ilçemizin sorunlarına çözüm arayacak ortak akılla ihtiyacımız var. Tek derdimiz budur. Zahmet edip buralara kadar geldiğiniz için. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için yönetimim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.    
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat