Recep Güven, Bitlis İli Hizan İlçesi Derneğini Ziyaret Etti

Okunma: 2500
Sultangazi 7 Mart 2022 01:23
Videoyu Aç Recep Güven, Bitlis İli Hizan İlçesi Derneğini Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Bölge Sorumlusu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Recep Güven, yardımcısı Halime Demirci ile birlikte Bitlis İli Hizan İlçesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Bölge Sorumlusu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Recep Güven, beraberindeki AK Parti Esentepe Mahallesi Halkla ilişkiler Başkanı, AK Parti Sultangazi Karadeniz Bölge Komisyon Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Kuruluşları Basın Yayın Birim Başkanı Halime Demirci ile birlikte, Merkezi Esentepe Mahallesinde Bulunan Bitlis İli Hizan İlçesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Mehmet Naim Tarhan’ı makamında ziyaret etti.




Güven, gerçekleşen ziyarette Sivil Toplum Kuruluşların önemine vurgu yaptı. “Bir ilin, bir ilçenin, bir köyün gelişmişliği yapmış olduğu sosyal faaliyetlerinden anlaşılır. Hizan’ılar Derneği Sultangazi’de isminden söz ettiren, birçok faaliyet içerisinde bulunan bir kuruluşumuzdur. Bundan dolayı bizim açımızdan değerli bir dernektir” dedi.


 
Hizan’ılar Dernek Başkanı  Mehmet Naim Tarhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Tarhan şöyle konuştu. “ AK Parti sivil Toplum Kuruluşları olarak gerçekleştirdiğiniz ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Dernekleri ziyaret ederek sorunlarını dinlemeniz çok güzel bir olay. Bunu önemsiyoruz. Geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat