Recep Güven, AK Nokta’yı Ziyaret Etti

Okunma: 4611
Sultangazi 21 Şubat 2022 19:10
Videoyu Aç Recep Güven, AK Nokta’yı Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Bölge sorumlusu Recep Güven, Cebeci Mahallesi'nde kurulan AK Nokta'yı ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

AK Parti Sultangazi Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Bölge sorumlusu Recep Güven, “ AK Nokta’da görev alan arkadaşlarımız vatandaşlarımızın derdini, sorununu can kulağı ile dinleyecek, onların talepleri ile ilgili notlar alacak, çalışmaların ardından toplamış olduğu bilgileri ve gün boyu yapmış oldukları üyeliklerle birlikte bu verileri Teşkilat Başkanlığına iletmesi gerekiyor” dedi.



Cebeci Mahallesi Pazartesi Pazarının karşısına kurulan AK Nokta standına giden Güven, “”vatandaşlar ile sohbet ederek öneri ve şikayetlerini dinledi. Güven Gazetemize yaptığı açıklamada “ Ak Parti ailesi olarak her zaman halkımızın içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenip sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz. AK Noktalar ilçemizin dört bir yanına kurulmasındaki tek amaç yeni üye kayıtları yapmak değildir. Vatandaşımızın öneri ve dileklerini iyi bir şekilde dinleyip ona göre çözüm önerileri geliştirmek gerekiyor. Bizim asıl amacımız budur” dedi.



İlçe Başkanımızın talimatıyla Sultangazi’nin birçok yerine AK Noktalar kurarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. AK Nokta da çalışan, emek harcayan tüm yol arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Gördüğüm kadarıyla çok verimli bir çalışma yapılıyor, halkımızın büyük teveccühü var inşallah böyle devam eder” dedi.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat