Ramazan Yıldırım'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 25637
Sultangazi 7 Nisan 2024 12:29
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bu mübarek günlerin, aramızdaki birlik ve beraberliği pekiştirerek, toplumsal dayanışmamızı güçlendirmesini temenni ediyorum. Geçmişin zorluklarından ders alıp, geleceğe umutla bakabilmemiz için bu özel günlerin bir fırsat olduğuna inanıyorum.

Bayramın; farklılıklarımızın bizi ayırmak yerine zenginleştirdiği, hoşgörü ve anlayışın egemen olduğu bir döneme kapı aralamasını umuyorum. Sultangazi başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın, bayram sevincini yüreklerinde hissetmelerini, sevdikleriyle birlikte, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmelerini dilerim.
 
Unutmayalım ki, birlikte hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Bu bayram vesilesiyle, aramızdaki sevgi ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesini, karşılıklı saygı ve anlayışın her daim ön planda olmasını temenni ediyorum.

 
Her birinizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bu özel günlerin getireceği iyiliklerin yaşamınıza yansımasını dilerim.
 
Ramazan Yıldırım
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat