Ramazan Yıldırım, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu'yu Ziyaret Etti

Okunma: 2353
Sultangazi 7 Şubat 2024 03:36
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu'yu Ziyaret Etti
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ramazan Yıldırım, ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karataş, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu'yu makamında ziyaret etti.

Sultangazi'nin geleceği için adaylığını koyan Ramazan Yıldırım, partisinin İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu ile bir araya gelerek önemli konuları ele aldı. Ziyaret sırasında, Sultangazi'nin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.


 
Yıldırım, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Sultangazi'de yaşayan vatandaşlarımızın hak ve taleplerini en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Partimizin destek ve yol göstericiliği ile halkımızın beklentilerine cevap verecek projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.


 
İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu ise, Sultangazi'den gelen bu ziyaretin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Partimizin her kademesinden gelen bu tür ziyaretler, yereldeki sorunların çözümü için önemli bir adım oluşturuyor. Ramazan Yıldırım ve ekibiyle birlikte, Sultangazi'nin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.


 
Gelecek Partisi'nin Sultangazi'deki aday adayı Ramazan Yıldırım'ın, bu ziyaretle partisinin İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu ile yakın iş birliğini ve dayanışmasını gösterdiği belirtildi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat