Ramazan Yıldırım, Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane'de Yalnız Bırakmadı

Okunma: 4793
Sultangazi 15 Aralık 2022 23:25
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane'de Yalnız Bırakmadı
A
a

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun uğradığı haksızlık karşısında sesiz kalmayan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım Saraçhaneye giderek Ekrem İmamoğlu'nu yalnız bırakmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı ve siyasi yasak kararı verildi. Karar sonrası Saraçhane'de yüz binler bir araya geldi. Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Saraçhane’deki coşkulu etkinliğe katılarak İmamoğlu’na destek verdi.   



Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Destek sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Hangi siyasi partiden olursa olsun, hangi düşünceyi savunuyor olursa olasun, hangi etnik kökene mensup olursa olsun herkesin adalete, demokrasiye ve özgürlüğe ihtiyacı var. Ekrem İmamoğlu İstanbulluların verdiği oyla o koltukta oturmaktadır. Halkın iradesi her şeyin üstündedir. Haksızlık olduğunu düşünmekteyim. Türk hakimlerine ve savcılarına olan güvenim tamdır bu yanlıştan dönüleceğine inanıyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat