Ramazan Yıldırım, Asrın Felaketi Olarak Adlandırılan Depremde Hayatını Kaybedenlerin Anısına Okutulan Mevlitte Katıldı

Okunma: 731
Sultangazi 11 Şubat 2024 03:26
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Asrın Felaketi Olarak Adlandırılan Depremde Hayatını Kaybedenlerin Anısına Okutulan Mevlitte Katıldı
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu'nun (TÜRDEF)'in düzenlediği mevlit programına katıldı.

Program, TÜRDEF Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş'ın merkez üstü olarak adlandırılan ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin anısına düzenlendi.


 
Sultangazi Arda Düğün Sarayı'nda düzenlenen Asrın Felaketi 6 Şubat Depremi Şehitleri için okunan mevlit programının sponsorluğunu, Sanatçı ve Arda Düğün Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Arif Öz üstlendi.


 
Öz, depremde hayatını kaybedenlerin anısına yapılan bu anlamlı etkinliğe destek vererek, toplumun duygularını paylaştı. Program, acıları hafifletmek ve depremde hayatını kaybedenlerin ruhları için duaların edildiği bir ortam sağladı. Arda Düğün Sarayı'nın sponsorluğuyla gerçekleştirilen bu mevlit programı, depremzedelerin anısını yaşatmak ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlendi.


 
Yıldırım program sonrası şunları söyledi. “ Asrın felaketi olarak adlandırılan merkez üstü Kahramanmaraş Elbistan olan ve 11 ili etkileyen depremde on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem sonrası bizde hem sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak, hem de siyasi bir temsilci olarak deprem bölgesine gittik. Orada yaşanan acıları bire bir gördük. İnsanın kanını donduran o görüntüler hafızamızdaki tazeliğini koruyor. Bir yıl önce yaşadığımız trajedi henüz atlatılmış değil. Ben Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı olarak depremde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.


 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat