Ramazan Yıldırım, 02 - 02 Dünya Adıyamanlılar Gününe Katıldı

Okunma: 11472
Sultangazi 3 Şubat 2024 02:22
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, 02 - 02 Dünya Adıyamanlılar Gününe Katıldı
A
a

Geleneksel hale dönüşen 02. 02 Dünya Adıyamanlılar Günü, Geçtiğimiz yıl yaşanan Asrın felaketi 6 Şubat depremi dolayısıyla anma programına dönüştü. Bu büyük organizasyona Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yıldırım'da katıldı.

Geçtiğimiz yıl yaşanan büyük depremin izleri hala tazeliğini korurken Geleneksel hale dönüşen 02. 02. Dünya Adıyamanlılar günü, Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği, Anadolu Yakası Adıyaman'lılar Derneği Ve Kahta Dernekler Federasyonu'nun önderliğinde gerçekleşen organizasyon deprem şehitlerini anma programına dönüştü.



Yolcu Yollarda program yapımcısı ve sinema sanatçısı Yusuf Özpolat’ın sunumuyla start alan anma programına binlerce davetli katıldı. 02. 02 Dünya Adıyamanlılar Günü'nde, geçtiğimiz yıl asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi.



Programda gazetemize açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım şunları söyledi. “ Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi 11 ilimizde yüz binlerce insanımızın ölümüne, yüz binlerce insanımızın sakat kalmasına ve yaralanmasına neden oldu. Milyonlarca insanımız evsiz kaldı. Yüz binlerce bina yıkıldı. Çocuklar anasız babasız, büyükler evlatsız kaldı. Onarılması zor bir trajedi yaşandı. Bütün ülke anında seferber olsa da yaralar öylesine derindi ki bir türlü sarılamadı. Şu an bile binlerce insan konteynırlarda yaşıyor. Milyonlarca insan yerinden yurdundan ayrılmak büyük şehirlere göç etmek zorunda kaldı. Geleneksel hale dönüşen 02. 02. Dünya Adıyamanlılar Günü yaşanan bu acılar üzerine anma programına dönüşmek zorunda kalındı. Ben depremde şehit olan vatandaşlarıma Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat